» Aktualno: KulinarikaRSS

Jesenski Teden restavracij z izvedbo cilja na 100.000 gostov

Jesenski Teden restavracij z izvedbo cilja na 100.000 gostov
RTV Slovenija

1d 30 sodelujočih restavracij v slovenski izdaji Michelinovega vodnika RTV Slovenija

Fige s sirom in orehi

Fige s sirom in orehi
RTV Slovenija

7d Sestavine: 8 fig, 200 g ovčjega sira, 200 g rukole, orehi, oljčno olje. Ovčji sir narežemo na rezine. Rukolo operemo in dobro odcedimo. Razporedimo jo po krožniku. Na rukolo položimo ... RTV Slovenija

Jesen na krožniku: Poslastice za gobosnede

Jesen na krožniku: Poslastice za gobosnede
Slovenske novice

9d Gozdovi so nas septembra izdatno obdarili, mi pa smo izbrali nekaj receptov, kako njihove darove na izviren način spraviti na krožnike in v želodce. Jurčki, orjaški dežniki, lisičke, turki – ... Slovenske novice

Prihaja Teden Sladke Istre – za sladek konec poletja ob morju

Prihaja Teden Sladke Istre – za sladek konec poletja ob morju
Siol.net

17d Med 21. in 27. septembrom v slovenski Istri poiščite slaščičarne, gostilne, restavracije in bare, ki sodelujejo na Tednu Sladke Istre, in povprašajte za sladki meni. Siol.net

Četrt stoletja pridelkov, ki se jih ne moremo naveličati

Četrt stoletja pridelkov, ki se jih ne moremo naveličati
Siol.net

28d Pridelki, ki zrastejo na naravi prijazen način, so okusnejši, bolj polnovredni in zdravju prijazni, zato jih vedno več kupcev vključuje v svojo prehrano. Siol.net

» Preišči novice

» Zadnje novice

8h Če imamo doma veliko zelenjave, je tu način, kako jo spraviti za ozimnicoSlovenske novice
15h Zlata Tadejeva pogačaRTV Slovenija
19h RECEPT: Pehtranovi štrukljiŽenska.si
19h Skrivnost, ki ti jo kuharji ne povedo: tako se testo ne lepi na podlogoSiol.net
1d Teja Šmid: čili z mesom (FOTO)Slovenske novice
1d Presne blazinice iz bučkRTV Slovenija
1d Jesenski Teden restavracij z izvedbo cilja na 100.000 gostovRTV Slovenija
1d Ralf Schumacher, nekdanji dirkač formule 1: Očaran je nad briško rebuloDnevnik
2d Skorš, sadje, ki je odlično v marmeladiSlovenske novice
2d Recept za majonezo: hladna omaka iz jajc in oljaSlovenske novice

» Ne spreglejte

Teja Šmid: čili z mesom (FOTO)

Teja Šmid: čili z mesom (FOTO)
Slovenske novice

1d Preden je začela delati kot vodja kuhinje v radovljiškem lokalu Grajski lounge & pub, je Teja Šmid na Gorjušah vodila turistično kmetijo. Na srednji gostinski šoli v Radovljici je učila ... Slovenske novice

Recept za majonezo: hladna omaka iz jajc in olja

Recept za majonezo: hladna omaka iz jajc in olja
Slovenske novice

2d Majoneza je ena najbolj vsakdanjih jedi, o katerih se večina ne sprašuje, iz česa so in kako nastanejo. Kupimo jo v tubi ali v steklenem kozarcu, namažemo jo v sendvič ... Slovenske novice

RECEPT: Pehtranovi štruklji

RECEPT: Pehtranovi štruklji
Ženska.si

19h Preizkusi za izvrsten recept za pehtranove štruklje. Ženska.si

Presne blazinice iz bučk

Presne blazinice iz bučk
RTV Slovenija

1d Polnjena presna bučka bo z vitamini osvežila izčrpano telo RTV Slovenija

Veganska roza tortica

Veganska roza tortica
RTV Slovenija

2d Veliko dela za pripravo RTV Slovenija