» Aktualno: KulinarikaRSS

Svinjski zvitek z zelenimi jabolki

Svinjski zvitek z zelenimi jabolki
RTV Slovenija

13d Po potrebi prilivamo jabolčni sok RTV Slovenija

Paradižnikova juha z jajčevci

24d Izkoristite bogato "obložen" vrt RTV Slovenija

Kmalu bomo v Sloveniji dobili še eno vinsko fontano

Kmalu bomo v Sloveniji dobili še eno vinsko fontano
Siol.net

26d Novembra bo Slovenija bogatejša za še eno fontano, iz katere bo tekel alkohol – po pivski fontani v Žalcu in vinski v Marezigah bo vino teklo še iz fontane v ... Siol.net

» Preišči novice

» Zadnje novice

7h Kroketi iz krompirja in jurčkovRTV Slovenija
10h Prihaja popčarDnevnik
11h Ali so krvavice zdrave in kako jih jesti?Siol.net
23h Pozdravite jesen s pohorskim loncem in rulado z bučnim oljem in semeni #videoSiol.net
1d Pred obiskom ljubic jedel čokoladoSlovenske novice
1d Hrustljava pita s kislim zeljemRTV Slovenija
1d Spremenite svoje torte, mafine in druge sladice v umetniška delaSiol.net
2d FOTO:Perfekcionist na poti nazaj v prihodnostDelo
2d Ješprenjka z repo tropinko ali repinkaRTV Slovenija
2d Mehko, poltrdo ali trdo?Slovenske novice

» Ne spreglejte

Varuhinja prostate

Varuhinja prostate
Slovenske novice

2d Nekoč je bila pomemben vir hrane Indijancev, z njeno pomočjo so preživeli dolgo in mrzlo zimo. Potem so bučo predstavili priseljencem in tudi oni so jo vzeli za svojo. V ... Slovenske novice

Pozdravite jesen s pohorskim loncem in rulado z bučnim oljem in semeni #video

Pozdravite jesen s pohorskim loncem in rulado z bučnim oljem in semeni #video
Siol.net

23h Od zdaj boste lahko na Siol.net in Planetu vsak ponedeljek kuhali s Karolino Črešnar, ki se je zagotovo spomnite kot mentorice iz šova Kmetija: Nov začetek. Siol.net

Spremenite svoje torte, mafine in druge sladice v umetniška dela

Spremenite svoje torte, mafine in druge sladice v umetniška dela
Siol.net

1d Zagotovo ste se že znašli v situaciji, ko za rojstne dneve, obletnice ali druga praznovanja pripravljate različne sladice in torte ter želite, da so videti popolno. Skoraj vsakič pa se ... Siol.net

Mehko, poltrdo ali trdo?

Mehko, poltrdo ali trdo?
Slovenske novice

2d Čeprav velja, da si znajo jajca pripraviti tudi tisti, ki so oropani prav vseh kulinaričnih veščin, pa je treba za pravilno kuhana kljub temu upoštevati nekaj pravil. Sploh če si ... Slovenske novice

Prihaja popčar

Prihaja popčar
Dnevnik

10h Brstični ohrovt ali popčar, kot se glasi njegovo staro slovensko ime, je ena najmlajših in po velikosti plodov najmanjših vrst zelja, saj so ga šele pred dobrimi sto leti vzgojili ... Dnevnik