» Aktualno: KulinarikaRSS

RECEPT: Špargljevi zavitki s pršutom

RECEPT: Špargljevi zavitki s pršutom
Ženska.si

1d Špargljevi zavitki s pršutom so enostavna in elegantna predjed, ali pa ideja za okusen brunch. Popolni so tudi za lahko romantično večerjo v kombinaciji s kozarcem aromatičnega belega vina. Ženska.si

Otvoritev sezone piknikov je pred vrati!

Otvoritev sezone piknikov je pred vrati!
Svet24

8d Pomlad se prebuja in z njo čebele, ki že stoletja živijo v slovenski tradiciji in simboliki. V Mercatorju so skupaj z Natureto in Hišo medu Božnar, v okviru projekta »Moje ... Svet24

Potica: kraljica sladic, peciv in kolačev

Potica: kraljica sladic, peciv in kolačev
Svet24

11d Potico se da domiselno izpopolniti in pripravite iz nekoliko bolj zdravih, polnovrednih sestavin. Svet24

Spoznajte pot kave, ki jo pijete

Spoznajte pot kave, ki jo pijete
Siol.net

15d Ljudje kavo pijemo že skoraj tisoč let, postala je naša sopotnica v zgodnjih jutrih, ob srečanjih s prijatelji, na sestankih, tudi ob večerih. Pitje je preraslo v obred. Obožujemo jo ... Siol.net

» Preišči novice

» Zadnje novice

4h 42' Slasten kruh s pivom in siromDnevnik
13h Abi Falafel: ko se ulična hrana spremeni v dostavno uspešnicoDnevnik
1d RECEPT: Špargljevi zavitki s pršutomŽenska.si
2d RECEPT: Spomladanska solata s šparglji in jagodamiŽenska.si
2d Iznajdljivi poraženci epidemijeDnevnik

» Ne spreglejte

Slasten kruh s pivom in sirom

Slasten kruh s pivom in sirom
Dnevnik

4h 42' Kruh s pivom in sirom? Ja! Super okusen, nadvse dišeč in super enostaven je za pripraviti in je odlična priloga za k solatam in juham, zelo slasten in neustavljiv pa ... Dnevnik

Abi Falafel: ko se ulična hrana spremeni v dostavno uspešnico

Abi Falafel: ko se ulična hrana spremeni v dostavno uspešnico
Dnevnik

13h V koronačasih je na našem trgu kar pestra ponudba arabske hrane, a zdi se, da najlepše diši iz zdaj že tradicionalne lokacije na Trubarjevi. Dnevnik

Iznajdljivi poraženci epidemije

Iznajdljivi poraženci epidemije
Dnevnik

2d Koronavirus in vladni ukrepi so s skupnimi učinki skoraj dotolkli slovensko gostinstvo. O tem, katere in kakšne gostilne ter restavracije bodo preživele, smo pisali že ob koncu prvega vala, danes ... Dnevnik