» Aktualno: KulinarikaRSS

Konec kariere za Jamieja Oliverja?

Konec kariere za Jamieja Oliverja?
Dnevnik

1d Zaradi slabega poslovanja propada veriga restavracij Jamieja Oliverja, nekdanjega prvega moža televizijske kuhinje. Dnevnik

Klet de Baguer: Vina prihodnosti v zgodovinskem okolju

Klet de Baguer: Vina prihodnosti v zgodovinskem okolju
Dnevnik

23h V kleti gradu Dobrovo je vinska klet Goriška brda v sodelovanju z Goriškim muzejem iz Nove Gorice odprla prenovljeno zgodovinsko klet. Poimenovali so jo klet de Baguer. Dnevnik

Testo, paradižnik in mocarela

Testo, paradižnik in mocarela
Slovenske novice

19h Pica je ena tistih italijanskih jedi, ki so globalno najbolj znane in razširjene. Nešteto različic poznamo, bolj ali manj obloženih, vse pa so pripravljene iz vzhajanega testa. GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO Tudi ... Slovenske novice

Špinačni narastek s sirom

Špinačni narastek s sirom
RTV Slovenija

20h Spomladanska poslastica RTV Slovenija

Putr: moderna restavracija na poti proti Mengšu

Putr: moderna restavracija na poti proti Mengšu
Siol.net

8d Trzin je imel dolgo le gostilno Narobe, na katero je imelo ljudstvo mešane odzive, v zadnjem času pa nase opozarja lično urejena restavracija ob isti cesti proti Mengšu in Kamniku. Siol.net

» Preišči novice

» Zadnje novice

16h Čeprav so si konkurenca, so za potico velikanko stopili skupaj #video #fotoSiol.net
19h Testo, paradižnik in mocarelaSlovenske novice
20h Po 220 letih ponovno pričeli polniti »izgubljeno« zelo močno pivoDnevnik
20h Špinačni narastek s siromRTV Slovenija
20h Špinačni narastek s siromRTV Slovenija
23h Klet de Baguer: Vina prihodnosti v zgodovinskem okoljuDnevnik
1d Jure Tomič, gostinec, chef in sommelier: V najboljši zagrebški restavraciji ...Dnevnik
1d Gostilna Theodosisus: Vipavska dolina od vina do džinaSiol.net
1d Recept: jagodni kolačSlovenske novice
1d Pica z gobamiSlovenske novice

» Ne spreglejte

Jure Tomič, gostinec, chef in sommelier: V najboljši zagrebški restavraciji ...

Jure Tomič, gostinec, chef in sommelier: V najboljši zagrebški restavraciji ...
Dnevnik

1d Jure Tomič je gostinec, chef, sommelier in lastnik restavracije Debeluh v Brežicah. Leta 2016 je postal svetovni prvak v pripravi testenin, pred kratkim pa je kot tretji Slovenec v zadnjih ... Dnevnik

Modna oblikovalka obvlada tudi gruzijske jedi

Modna oblikovalka obvlada tudi gruzijske jedi
Slovenske novice

1d »Veliko potujem. Kjer koli sem, obiščem tržnico in zavijem v katero od tradicionalnih restavracij. Tam, če je le možno, pokukam v kuhinjo in poprosim za kak recept. Prav tako se ... Slovenske novice

V Grčiji bo Jure kuhal s suhimi hruškami

V Grčiji bo Jure kuhal s suhimi hruškami
Slovenske novice

2d Nedavno so v Mariboru izbirali, kdo bo zastopal slovenske barve na tekmovanju za mladega evropskega chefa (European Young Chef Award), ki bo oktobra v Grčiji. Med sedmimi mladimi, ki so ... Slovenske novice

Spomladanski quiche s šparglji in bučko

Spomladanski quiche s šparglji in bučko
Dnevnik

1d Kiš, quiche, pita! Vseeno, kako jo poimenujemo. Važno je, da je odlična! Priprava tega quicha je zaradi testa malo bolj zamudna, a vseeno enostavna, testo pa lahko pripravite tudi vnaprej ... Dnevnik

Palačinke ali jetrca? Oboje!

Palačinke ali jetrca? Oboje!
Dnevnik

2d Tudi najbolj zoprnega deževnega vremena je enkrat konec in zelo kmalu bo napočil čas, ko bo ob toplem vremenu na vrtovih pogosto dišalo po žaru. Pripravljanje jedi na prostem je ... Dnevnik