» Aktualno: KulinarikaRSS

Francoski kuhar zahteva umik restavracije iz Michelinovega vodiča

Francoski kuhar zahteva umik restavracije iz Michelinovega vodiča
RTV Slovenija

3d “Sploh niso bili v moji restavraciji” RTV Slovenija

Recept: jogurtov sadni sladoled

Recept: jogurtov sadni sladoled
Slovenske novice

8d Potrebujete: 0,5 l navadnega jogurta 0,5 l sladke smetane 200 g jagodičevja 100 g sladkorja 1. Sadje stresemo v lonec, večje jagode narežemo na koščke. Potresemo s sladkorjem in prilijemo ... Slovenske novice

Ajdovski sladoledar »iz garaže«, ki ga je kopirala celo multinacionalka

Ajdovski sladoledar »iz garaže«, ki ga je kopirala celo multinacionalka
Finance

13d Najuspešnejše živilsko podjetje Incom izvozi 90 odstotkov svojih sladoledov, povečuje tudi prodajo pod lastnimi blagovnimi znamkami. Finance

Zaradi strele v nič 45.000 sodov viskija

Zaradi strele v nič 45.000 sodov viskija
Dnevnik

14d Zaradi požara, ki ga je verjetno zanetila strela, je šlo v skladišču v ameriški zvezni državi Kentucky v nič 45.000 sodov viskija znamke Jim Beam, so danes sporočili lastniki družbe. ... Dnevnik

» Preišči novice

» Zadnje novice

1h 33' Nestlé odkril nov naravni način sladkanja čokoladeRTV Slovenija
3h 37' Pri pripravi ozimnice je ključna higienaSlovenske novice
3h 43' Dobra novica za ljubitelje čokoladeŽurnal24
6h Nestle trdi, da je odkril naravni način sladkanja čokoladeDnevnik
7h Dobra novica za sladkosnede na dieti: Švicarji izumili recept za sladko čokolado brez dodanega sladkorja in sladilMoški.si
8h V Goriških brdih je že več oljk kot češenjDnevnik
9h Francoski makroni izrinjajo kitajske cmokeDnevnik
9h Španska ometa – enostavna poletna jedDnevnik
13h Restavracija Roses: kuhar, ki se pogovarja s testeninamiSiol.net
1d PoticaSlovenske novice

» Ne spreglejte

Fižol je jed in pol

Fižol je jed in pol
Dnevnik

2d Ni boljšega v začetku poletja, kot je svež domač stročji fižol. Po nekaterih starih šegah sicer še vedno velja, da je fižol v strokih najbolje pustiti na vrtu čim dalj, ... Dnevnik

Španska ometa – enostavna poletna jed

Španska ometa – enostavna poletna jed
Dnevnik

9h Ob vročih poletnih dneh, ko nam praviloma ni do dolgotrajnega stanja za vročim štedilnikom, nam bo prav prišla preprosta, a slastna španska jed. Dnevnik

Pita s tremi siri in češnjevimi paradižniki

Pita s tremi siri in češnjevimi paradižniki
Dnevnik

1d To pito si privoščite poleti, ko so češnjevi paradižniki najboljši. Uporabite dišavnice po svoji izbiri, baziliko, origano ali peteršilj. Pito postrezite toplo ali sobne temperature, poleg pa prija velika skleda ... Dnevnik

Borovničev sladoled

Borovničev sladoled
Slovenske novice

2d Tudi poleti se radi sladkamo, a zaradi vročine večinoma niti pomislimo ne, da bi vključili pečico in kaj okusnega spekli. A gre na srečo drugače: le kdo ne mara sladoleda? ... Slovenske novice

V Goriških brdih je že več oljk kot češenj

V Goriških brdih je že več oljk kot češenj
Dnevnik

8h Svetovna proizvodnja oljčnega olja znaša okrog tri milijone ton, od tega ga Španci pridelajo polovico. 350.000 ton ga pridelajo Italijani in 250.000 ton Grki. Slovenski oljkarji ga pridelajo približno od ... Dnevnik