» Aktualno: KulinarikaRSS

Svet kulinarike žaluje: umrl je eden najpomembnejših kuharjev na svetu

Svet kulinarike žaluje: umrl je eden najpomembnejših kuharjev na svetu
24ur.com

2d 'Moj junak, ko sem začel kuhati," je zapisal slavni kuhar Anthony Bourdain‏, ko je izvedel za smrt Paula Bocuseja, ki je bil eden od najpomembnejših osebnosti v svetovni gastronomiji. Znameniti ... 24ur.com

Odličen crème brûlée

Odličen crème brûlée
Slovenske novice

2d Nedelje so za sladko razvajanje. Slovenske novice

V Švici prepovedali kuhanje živih jastogov

V Švici prepovedali kuhanje živih jastogov
Dnevnik

12d Švicarska vlada je prepovedala uveljavljeno kulinarično prakso dajanja živih jastogov v krop in odredila, da jih morajo pred tem onesvestiti. Odločitev je sicer del sklopa zakonov za zaščito živali, ki ... Dnevnik

Sloveniji kot vrhunski kulinarični destinaciji se bo z vodnikom poklonil Gault&Millau

Sloveniji kot vrhunski kulinarični destinaciji se bo z vodnikom poklonil Gault&Millau
24ur.com

13d Slovenija je uradno postala ena izmed najboljših kulinaričnih destinacij na svetu. Vplivni mednarodni vodnik v svetu gastronomije Gault&Millau bo oktobra pripravil izdajo svojega vodnika za Slovenijo. V njem bodo zbrali ... 24ur.com

Znani slovenski gostinec Marko Pavčnik razložil svojo odločitev

Znani slovenski gostinec Marko Pavčnik razložil svojo odločitev
Žurnal24

14d "To je vprašanje, ki mi ga zadnji mesec velikokrat zastavijo in tudi če povem čisto po pravici, ima še vedno vsak svojo teorijo, zakaj sem to naredil ... Da zadostim ... Žurnal24

» Preišči novice

» Najbolj brano v 2017

» Veselin Vujović» Ilka Štuhec» Mirela» Kemis» arbitraža» Gašper Tič» Goran Dragić» Luka Dončić» Katalonija» Jernej Šugman» Bitcoin

» Zadnje novice

2h 7' Tunina je na voljo vse letoDnevnik
6h Nedelo izbira: Tian, Dunaj, AvstrijaDelo
9h Torkov namig za kosilo: Lazanja z rdečim zeljemDelo
13h Na stičišču treh vinorodnih okolišev prepletajo vinske zgodbeSiol.net
1d Ste tudi vi narobe kuhali kranjske klobase?Slovenske novice
1d Ponedeljkov namig za kosilo: Kolerabna juha z rokforjemDelo
1d Narastek z mešanimi gobamiRTV Slovenija
2d Odličen crème brûléeSlovenske novice
2d Svet kulinarike žaluje: umrl je eden najpomembnejših kuharjev na svetu24ur.com
2d Umrl je znani kuharski mojsterSlovenske novice

» Ne spreglejte

Torkov namig za kosilo: Lazanja z rdečim zeljem

Torkov namig za kosilo: Lazanja z rdečim zeljem
Delo

9h Bolonjska omaka malo drugače. Priprava: 15 minut; čas peke: 25-30 minut. Dober tek. Delo

Ponedeljkov namig za kosilo: Kolerabna juha z rokforjem

Ponedeljkov namig za kosilo: Kolerabna juha z rokforjem
Delo

1d Ali z rikoto, brijem. Priprava: 10 minut; čas kuhanja: 10-15 minut. Dober tek! Delo

Tunina je na voljo vse leto

Tunina je na voljo vse leto
Dnevnik

2h 7' Čas je kljub koledarski zimi v zadnjih tednih skoraj primernejši za žabe ali kakšne druge močvirske živali, ki jih je pretopla zima zmedene že marsikje izbezala iz zimskih počivališč, čeprav ... Dnevnik

Na stičišču treh vinorodnih okolišev prepletajo vinske zgodbe

Na stičišču treh vinorodnih okolišev prepletajo vinske zgodbe
Siol.net

13h V centru Park čez vse leto na različne načine predstavljajo kulinariko in vina našega prostora in tako privabljajo tudi obiskovalce, ki iščejo bogastvo okusov ali se preprosto radi družijo s ... Siol.net

Narastek z mešanimi gobami

Narastek z mešanimi gobami
RTV Slovenija

1d Mešane gobe očistimo in prepražimo RTV Slovenija