» Arhiv za kategorijo Kulinarika

Najboljša sta Gostilna pri Lojzetu in Ana Roš

Najboljša sta Gostilna pri Lojzetu in Ana Roš
Delo

14h Gostilna pri Lojzetu - Dvorec Zemono je najboljša restavracija, Ana Roš pa najboljša kuharska mojstrica za leto 2020 po izboru GaultMillau Slovenija. Šest slovenskih restavracij se bo v prihodnjem letu ... Delo

Ana Roš pripravlja kovčke in Hišo Franko seli v Španijo #video

Ana Roš pripravlja kovčke in Hišo Franko seli v Španijo #video
Siol.net

15h Najboljša slovenska kuharska mojstrica bo od 19. novembra kuhala v Madridu. Siol.net

Na Lanšprežu načrtujejo park medovitih rastlin

Na Lanšprežu načrtujejo park medovitih rastlin
Dolenjski list

18h 14.11.2019 | 12:45 Trebnje - Župana občin Mirna in Trebnje, Dušan Skerbiš in Alojzij Kastelic, predsednik Čebelarske zveze Slovenije Boštjan Noč, predsednik Regijske čebelarske zveze Petra Pavla Glavarja in predsednik ... Dolenjski list

Rdeča za v solato, rumena za golaž

Rdeča za v solato, rumena za golaž
Slovenske novice

18h Brez čebule si težko predstavljamo vsakdanjo kuhinjo. Je osnova za številne jedi, zlasti omake, golaže, enolončnice, pečemo jo z mesom, dodajamo k mesnim juham in podobno. Za golaž jo drobno ... Slovenske novice

Karamelizirana koleraba s koromačem in banano

Karamelizirana koleraba s koromačem in banano
RTV Slovenija

21h Koleraba kot sladica? Zakaj pa ne. RTV Slovenija

 

Restavracija Sophia: razkošna večerja v Bavčarjevem hotelu

Restavracija Sophia: razkošna večerja v Bavčarjevem hotelu
Dnevnik

1d Ko je portoroški hotel Palace po prenovi spet zaživel, je pomenil veliko osvežitev. Od razkošnih sob do barov, slaščičarn in restavracij. V Portorožu še vedno ni boljše večerje, kot je ... Dnevnik

Kateri je ključni prehrambni trend v letu 2019

Kateri je ključni prehrambni trend v letu 2019
Delo

1d Prehrambni trendi se v zadnjih letih obračajo h koreninam. Vedno večja skupina ozaveščenih potrošnikov goji pričakovanja po naravnih, lokalno pridelanih in preprostih izdelkih, ki ne vsebujejo dodanih sladkorjev, barvil, arom ... Delo

Pisan pečenkin sendvič s sirom in pečeno papriko

Pisan pečenkin sendvič s sirom in pečeno papriko
Dnevnik

1d Ta sendvič je domiselna ideja za porabo vsakega ostalega oz. neporabljenega pečenega in/ali kuhanega mesa. Neporabljeno pečeno meso je naslednji dan velikokrat žalostna različica svežega pečenega mesa, zato ga naredimo ... Dnevnik

Največje martinovanje prekinil mrk, prireditelji odgovarjajo

Največje martinovanje prekinil mrk, prireditelji odgovarjajo
Slovenske novice

2d MARIBOR – V ponedeljek, 11. novembra, je v štajerski prestolnici že 36. leto zapored potekalo martinovanje. Točno ob 11.11 se je v Mariboru začel praznik na god sv. Martina. Martinovanje ... Slovenske novice

Čokoladna torta s hruškami

Čokoladna torta s hruškami
Slovenske novice

2d 1. Pečico segrejemo na 180 stopinj. Model, lahko za torto, namastimo in obložimo s papirjem za peko in tudi tega malo namažemo z maslom ter posujemo z dvema žlicama sladkorja. ... Slovenske novice

» Iskanje

» Oglasi