» Arhiv za kategorijo Kulinarika

Poteši željo po sladkem

Poteši željo po sladkem
Slovenske novice

3h 45' Datlji so tudi pri nas priljubljena vrsta suhih sadežev, ki jih odlikuje prijeten sladkast okus, ki poteši željo po sladkarijah, po drugi strani pa se ponašajo s številnimi pozitivnimi lastnostmi, ... Slovenske novice

Rušenje velikanov francoske kuhinje? Michelin odvzel zvezdico Bocusu.

Rušenje velikanov francoske kuhinje? Michelin odvzel zvezdico Bocusu.
RTV Slovenija

7h Francozi razburjeni RTV Slovenija

Pomarančna grmada

Pomarančna grmada
RTV Slovenija

10h Recept iz oddaje Dobro jutro RTV Slovenija

Njoki s špinačno omako

Njoki s špinačno omako
Slovenske novice

1d K njokom se dobro podajo podobne omake kot k testeninam, lahko jih postrežemo z bolonjsko iz mletega mesa. Pogosteje se znajdejo na krožniku v družbi gob, zelo dobro se kombinirajo ... Slovenske novice

Nonina hitra juha

Nonina hitra juha
RTV Slovenija

1d Kuhamo pol ure RTV Slovenija

 

Za stekleničko vina Stare trte na Poljskem iztržili 1200 evrov

Za stekleničko vina Stare trte na Poljskem iztržili 1200 evrov
Dnevnik

1d Za stekleničko vina mariborske Stare trte so na dobrodelni licitaciji na Poljskem iztržili 1200 evrov, so povedali na Mestni občini Maribor. Stekleničko je občina poklonila fundaciji Veliki orkester božične dobrodelnosti ... Dnevnik

Ponev – ponos vsake boljše smučarske koče

Ponev – ponos vsake boljše smučarske koče
Dnevnik

1d Ponev ne pravimo samo posodi, ampak tudi okusni in preprosti krepki zimski jedi, ki jo v njej pripravimo in postrežemo. Dnevnik

Kristjan Hlede, direktor podjetja Nimrod, ki se ukvarja z divjačinskim mesom: V Sloveniji je divjačina še vedno eksotika

Kristjan Hlede, direktor podjetja Nimrod, ki se ukvarja z divjačinskim mesom: V Sloveniji je divjačina še vedno eksotika
Dnevnik

1d Kristjan Hlede je direktor družinskega podjetja Nimrod iz Škofje Loke, ki ga je leta 1994 ustanovil oče Miro in je specializirano za zbiranje, predelavo in prodajo divjačine. Hledetovi, ki so ... Dnevnik

Kralj žara: najbolj mesna restavracija v glavnem mestu

Kralj žara: najbolj mesna restavracija v glavnem mestu
Dnevnik

1d Nekateri ljubljanski lokali so svojo ponudbo kljub turistični evforiji zadržali na visoki ravni. Eden od njih je Kralj žara. Dnevnik

Krompirjevo testo za številne jedi

Krompirjevo testo za številne jedi
Slovenske novice

2d Krompirjevo testo je osnova za številne jedi, večinoma kuhane. Vsi poznamo njoke ali svaljke, ki jih prelijemo z raznovrstnimi omakami in ponudimo kot samostojno jed ali pa z njimi kot ... Slovenske novice

» Iskanje

» Oglasi