» Arhiv za kategorijo Kulinarika

Izvrstna zelenjava za vsak vrt, ugiznimo v surovo

Izvrstna zelenjava za vsak vrt, ugiznimo v surovo
Slovenske novice

13d Poleti je kolerabica na vsakem koraku, na vrtu, tržnicah in tudi trgovinah. Ne glede na to, ali jo pobiramo na vrtu ali kupujemo, pazimo, da bo sveža in mlada. Če ... Slovenske novice

Tiramisu z zelenimi jabolki

Tiramisu z zelenimi jabolki
RTV Slovenija

13d Slastno in osvežilno RTV Slovenija

Češnjeva zloženka s skuto

Češnjeva zloženka s skuto
RTV Slovenija

14d Za pripravo sladice lahko uporabite tudi jagode, višnje, borovnice ... RTV Slovenija

Najboljša paradižnikovo-korenčkova juha

Najboljša paradižnikovo-korenčkova juha
Dnevnik

14d Paradižnikova juha ni dobra le iz svežih paradižnikov, ampak tudi narejena iz kakovostnih pelatov in korenja. Čudovito kremna je in ravno prav naravno sladka ter resnično nepogrešljiva v hladnejših dneh. ... Dnevnik

Restavracija hotela Marina: Ribja kuhinja s pogledom na mandrač

Restavracija hotela Marina: Ribja kuhinja s pogledom na mandrač
Dnevnik

14d Poletje prihaja in večina Slovencev bo svoje dopolnilne finančne vire izkoristila na domačih destinacijah. Marina v Izoli s svojo restavracijo je več kot zanimiva ideja. Dnevnik

 

Vsestransko uporabna skuta

Vsestransko uporabna skuta
Slovenske novice

15d Skuta je lahko osnova ali dodatek številnim jedem, tako sladkim kot slanim. Nekatere jedi lahko naredimo v obeh različicah, taki so na primer zavitki, v katerih skuto za nadev kombiniramo ... Slovenske novice

Kruh (RECEPT)

Kruh (RECEPT)
Slovenske novice

16d Za tovrstno peko je morda potrebne malce prakse, a Anita Šumer, avtorica knjige Drožomanija, pravi, da sčasoma vsakdo dobi občutek, glavno, da sta volja in potrpljenje. Za hlebček: 100 g ... Slovenske novice

Ljubljanski hopel popel

Ljubljanski hopel popel
RTV Slovenija

16d Ideja za hitro pripravljeno jed RTV Slovenija

Nekaj bo za malico, drugo za kosilo

Nekaj bo za malico, drugo za kosilo
Slovenske novice

16d Življenje se po umiritvi epidemije covida-19 počasi vrača v stare tirnice. Mnogi med tistimi, ki so bili primorani pisarno ali drugo delovno okolje za dva meseca preseliti na svoj dom, ... Slovenske novice

Imenitna kombinacija za boljše kosilo: kifeljčar in stroganov

Imenitna kombinacija za boljše kosilo: kifeljčar in stroganov
Dnevnik

16d Na sončni strani Alp prebivamo imenitni jedci krompirja, skoraj bi lahko rekli, da kar malikovalci. V marsikaterem gospodinjstvu je namreč krompir obvezen del vsakega kosila, ob nedeljah in praznikih najraje ... Dnevnik

» Iskanje

» Oglasi