» Povezane novice

Vrhunska kulinarika Ane Roš na domačem krožniku
Slovenske novice

Vrhunska kulinarika Ane Roš na domačem krožniku

53d Kobarid je daleč od prestolnice. A tam, v osrčju neokrnjene narave, se goji zelenjava, vzrejajo koze in ovce, pridelujejo surovine, brez katerih koncepta 38. najboljše kuhinje na svetu ni. Ta prvovrstna slovenska živila so namreč v osrčju koncepta kuhinje Hiše Franko, ki ga je kuharska mojstrica Ana Roš vzpostavila na ... Slovenske novice

Nagradna vprašanja, ki jih postavlja Ana Roš
Siol.net

Nagradna vprašanja, ki jih postavlja Ana Roš

54d Chefinja Ana Roš med pripravo skutnih njokov s pehtranom. Kobarid je daleč stran od prestolnice. A tam, v osrčju neokrnjene narave, se goji zelenjava, vzrejajo koze in ovce, pridelujejo surovine, brez katerih koncepta 38. najboljše kuhinje na svetu ni. Ta prvovrstna slovenska živila so namreč v osrčju koncepta kuhinje Hiše ... Siol.net

Ana Roš: Najtežje je ponoči
Žurnal24

Ana Roš: Najtežje je ponoči

55d V pogovorni oddaji Zadnja beseda so tokrat gostili chefinjo Ano Roš, ki je Slovenijo z gostilno Hiša Franko postavila na svetovni kulinarični zemljevid. Beseda je tekla o krizi, ki je nastopila zaradi novega koronavirusa, in je zelo močno prizadela gostince, ki so morali zapreti svoja vrata. Magazin Ana Roš razkrila ... Žurnal24

» Iskanje

» Oglasi