» Povezane novice

Ribja juha
Slovenske novice

Ribja juha

100d Ribjo juho lahko skuhamo bistro, podobno kot mesno, odlična pa je v kombinaciji z zrelim paradižnikom. Ker se sezona tega še ni začela, namesto zrelih plodov uporabimo pelate iz pločevinke ali še bolje domačo omako. Za 4 osebe: 0,5 kg fileja bele morske ribe 3 zreli paradižniki 1 čebula 2–3 ... Slovenske novice

Brodet s polento
RTV Slovenija

Brodet s polento

100d Sestavine: 100 g sip, 70 g kozic, 70 g vongol, 120 g ribjega fileja, 1 čebula, 1 strok česna, 400 g paradižnikove omake, 100 g bele polente, 1 l jušne osnove, 1 dl malvazije, malo soli in popra, malo olivnega olja. Čebulo prepražimo na olivnem olju, dodamo česen in vse ... RTV Slovenija

» Iskanje

» Oglasi