» Povezane novice

Skuša s pečeno polento
RTV Slovenija

Skuša s pečeno polento

32d Sestavine: 1 srednje velik file skuše, sol, oljčno olje, 50 g polente, olive, kapre. Skušo očistimo in odstranimo kosti. Nasolimo in jo damo v vrečko za vakumiranje. Temperaturo kuhanja nastavimo na 48 stopinj celzija. Kuhamo 20 minut. Po 20-ih minutah ribo vzamemo iz vrečke in jo na hitro popečemo na ... RTV Slovenija

Imenitna za sladke in slane jedi
Slovenske novice

Imenitna za sladke in slane jedi

33d Koruzna polenta ali žganci? Gre za podobni tradicionalni jedi, ki sta bili nekoč skoraj vsakodnevno na mizi, radi pa ju imamo tudi danes. Polenta je pripravljena iz koruznega zdroba, žganci iz moke, oboje pa se skuha v vodi. Večkrat si privoščimo polento, zlasti ker lahko kupimo instantno različico, ki je ... Slovenske novice

» Iskanje

» Oglasi