» Povezane novice

Recept: repna enolončnica
Slovenske novice

Recept: repna enolončnica

36d Repno enolončnico ponudimo kot juho, za malico ali kar kot glavno jed, če je zraven še kos kruha. V njej lahko skuhamo meso katere koli vrste, najboljše je goveje ali svinjsko, lahko poskusimo tudi s perutnino. Poseben okus bo seveda dalo prekajeno suho meso ali mesnine. Okusna je tudi brezmesna ... Slovenske novice

Kisla ali sveža, prileže se vso zimo
Slovenske novice

Kisla ali sveža, prileže se vso zimo

37d Repa je tipična zimska zelenjava, ki je na jedilniku Slovencev že stoletja dolgo. Bolj se je uveljavila v kisani izvedbi, naribana na rezance, ki jo pripravimo podobno kot kislo zelje. Dušimo in ponudimo jo kot prilogo ali skuhamo na žlico, v priljubljeni primorski joti. Ker je polna vitaminov in mineralov, ... Slovenske novice

» Iskanje

» Oglasi