» Povezane novice

Domači krofi
RTV Slovenija

Domači krofi

41d Sestavine: za testo: 50 dag bele moke, 10 dag sladkorja v prahu, ščep soli, 1/2 dl pasteriziranega mleka, 5 dag masla, 5 rumenjakov, malo vanilje, lupinica mandarine, 3 dag kvasa. Sestavine za nadev: 15 čajnih žličk marelične marmelade; za cvrtje: 1 liter olivnega olja, 2 dl sončničnega olja. Moko in ... RTV Slovenija

Krofi – tudi vam uspejo z lepimi obroči?
Dnevnik

Krofi – tudi vam uspejo z lepimi obroči?

41d Seveda pa to niso edine značilne slovenske pustne jedi, poznamo namreč še lepo bero mesnih specialitet, ki se jih razveselijo predvsem starejše generacije. Skoraj vse pustne jedi pa imajo nekaj skupnega: so precej mastne. To seveda ni samo sebi namen. Nekoč, ko še niso poznali hladilnikov, je bilo namreč treba ... Dnevnik

» Iskanje

» Oglasi