» Povezane novice

Zadnje dni v letu lahko prodajo tudi tono bifteka
Svet24

Zadnje dni v letu lahko prodajo tudi tono bifteka

169d Tatarski biftek je v naših krajih precej dobro poznana hladna delikatesa iz surovega govejega mesa. Pljučna pečenka, kot najmanjši in najdražji del govedine, naj bi bila osnova za to jed, a mesarji uporabljajo tudi druge kose. Ne nazadnje bi pljučne pečenke zaradi povpraševanja po bifteku v decembru prehitro zmanjkalo. Zanimanje ... Svet24

Tatarski biftek
Dnevnik

Tatarski biftek

169d Gostiln, znanih po sprotni pripravi te delikatese pred očmi gostov, ni na pretek, obstajajo pa. V njih tatarski biftek ni le obrok, ki ga naročiš in ga natakar prinese iz kuhinje ter postavi na mizo, temveč pravi obred stare šole. Tej pripadajo tudi izkušeni natakarji, ki se tatarca pred očmi ... Dnevnik

» Iskanje

» Oglasi