Slovenija
Oglas

Vikend Biti dobro v Termah 3000 z Aljošo Bagolo

Ljubljana, 05. 05. 2022 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Kdaj ste si nazadnje vzeli čas za stik s samim sabo in našli svoj notranji mir? Vabljeni v obilje dobrega z wellness razvajanjem, sproščujočim objemom termalne vode in okusno prekmursko kulinariko v nedavno prenovljenem 5-zvezdičnem Hotelu Livada Prestige. Pridružite se edinstvenemu vikendu razvajanj »Biti dobro« od petka, 13. maja 2022, do nedelje, 15. maja 2022, na katerem vas presenetijo še s predavanjem in delavnico avtorja knjižnih uspešnic »Kako izgoreti« in »Srečo, prosim« Aljoše Bagole! Ko simpatični Prekmurec združi moči s Termami 3000, ki so del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts, lahko pustite skrbi daleč za sabo in se spomnite, kako biti spet dobro.

Vikend Biti dobro v Termah 3000
Vikend Biti dobro v Termah 3000 FOTO: Arhiv ponudnika

Hotel Livada Prestige***** - Vrhunska občutja Prekmurja 

Prekmurje ima nekaj, kar je težko ujeti v besede. Nekaj, kar je treba videti, slišati, se dotakniti in okusiti. In prav to bogastvo občutij je vodilo Hotela Livada Prestige v Termah 3000 – Moravske Toplice, edinega petzvezdičnega hotela v Prekmurju. Nedavno prenovljen hotel vas bo skozi občutja Prekmurja popeljal že v prostorni sobi, kjer vas čakajo kadi s termo-mineralno vodo. S pogledom skozi okno sobe vas bodo medse sprejele neskončne prekmurske livade, doživetje Prekmurja pa na vas čaka tudi v wellness tretmajih z bučnim oljem in prekmurskimi zelišči. Vdihnite sproščujočo aromo prekmurskih livad, ki vas ponese v svet onkraj slabe volje in skrbi, za piko na i pa se potopite v termalne mehurčke umirjenih hotelskih bazenov. Da bo razvajanje popolno poskrbijo še naši kuharji z več kot 50 pristnimi prekmurskimi jedmi, ki jih pripravljajo iz lokalnih in svežih sestavin!

Na prenovljenem hotelskem kopališču vas čaka razkošje ob šestih bazenih z blagodejno termo-mineralno vodo in sprostitev v svetu savn, gostje hotela pa imajo prost vstop tudi v termalni park Terme 3000.
Na prenovljenem hotelskem kopališču vas čaka razkošje ob šestih bazenih z blagodejno termo-mineralno vodo in sprostitev v svetu savn, gostje hotela pa imajo prost vstop tudi v termalni park Terme 3000. FOTO: Arhiv ponudnika

Predavanje in delavnica z Aljošo Bagolo - Prekmurcem na poti iskanja sreče

Nekdanji kreativni direktor se je po izkušnji z izgorelostjo podal na pot avtorja, kreativnega svetovalca in predavatelja in v tem odkril svoje novo poslanstvo. V svojih knjižnih uspešnicah »Kako izgoreti (in življenje vzeti v svoje roke)« in »Srečo, prosim« opisuje svojo pot od soočenja z izgorelostjo, do prevetritve njegovega mišljenja, vzorcev in navad in učenja načinov vnovičnega približevanja zadovoljstvu, boljšega miselnega nadzorovanja in doživljanja sreče kot trenutkov, ki se jim prepustiš z vsem svojim bistvom. Obe deli sta zakladnici nasvetov, s katerimi želi vsem s podobnimi izzivi olajšati pot do notranjega miru in pomirjenosti z življenjem in s samim sabo. To bo tudi namen njegovega predavanja in delavnice samo za udeležence vikenda »Biti dobro« v Hotelu Livada Prestige v Termah 3000.

Več o programu.

Aljoša Bagola
Aljoša Bagola FOTO: Helena Krmelj

Med obiskom Prekmurja Aljoša Bagola priporoča 

Aljoša ima rad ajdo, njegova najljubša jed pa je ajdova zlejvanka z bučnim oljem, ki jo, poleg več kot 40 ostalih jedi iz ajde, najdete tudi na meniju Hotela Livada Prestige.

Obiščite Goričko z Rotundo v Selu in Lendavskim (Kraškim) jezerom, med odkrivanjem hribčkov na Goričkem pa morda naletite tudi na Aljošo, ko šviga po lokalnih poteh na njegovem motorju starodobniku.

Ko ste na dopustu, se resnično odklopite od vsega. Brez računalnika in spremljanja službene elektronske pošte. Aljoša namreč pravi: » da smo lahko pokončni, moramo biti nekaj časa tudi v horizontali.« Ni lepšega kot to početi ob naših termalnih bazenih.

Vikend Biti dobro v Termah 3000
Vikend Biti dobro v Termah 3000 FOTO: Arhiv ponudnika

 


Naročnik oglasa je Sava turizem.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3