FOTO: Vse o pripravi kremnih rezin
17.2.2024 | 15:20
Kremna rezina ali pogovorno "kremšnita" je v Sloveniji zelo razširjena sladica. Zagotovo ste jo že sami pripravljali? Pa niste bili zadovoljni, ker je bila krema preveč redka v njej so bile grudice ...
V četrtek, 15.2., nas je profesorica Grma Novo mesto - centra biotehnike in turizma Damjana Trbanc poučila, kako pripraviti kremno rezino. Na kaj vse moramo biti pozorni, kako mešati in kaj dodajati kremi, da je popolna. Kako pripraviti listnato testo ... in seveda na koncu smo rezine tudi okušali.
So bile dobre? Oja, odlične.
Kmalu bomo pripravili še eno kuharsko delavnico, zato nas spremljajte na digitalnih omrežjih.
KC Semič
(P)ostani del moštva krvodajalcev
pajade: Evidence o številu odvzemov po...
DL: T. Vonta - Kje smo zavozili, da nam...
FranciD: Ej Vonta vonta...
DL: Po požaru romskega vrtca - Tudi gasilci...
FranciD: Prav imate naj jih čuva njihova...
DL: Vida Čadonič Špelič - Rekel mi je, da...
true truic: Sheetajo ti tvoji lokalni "rogonje"...
Darko Domijan, avtor legendarne pesmi Ulice...
ivolon: Ne bi hotel nikogar žaliti, samo za...
Jedilnik, s katerim boste shujšali v šestih tednih
sob, 8.6.2024
Kmetija: Karin Štangelj zaročena in v pričakovanju ...
čet, 6.6.2024
Ne z mlekom: Z žajbljem nad potenje in holesterol
sob, 8.6.2024
Recept: Zvezda večera - pivski pičiči
pet, 7.6.2024
DL: Kdaj nov uvoz za velodrom in bazen v NM?
čet, 6.6.2024