Amanita Diallo zanika vpletenost pri napadu na soigralko Kheiro Hamraoui

Preko svojega odvetnika se je oglasila vezistka PSG in zanikala vpletenost pri napadu na soigralko, ki sta jo iz avtomobila izvlekla neznana zamaskirana moška in ji zadala telesne poškodbe.

Nogomania · 2t

ženski nogometligue 1paris sg

Ne boste verjeli, kakšna usoda je doletela igralko PSG-ja, ki je ZAKUHALA ŠKANDAL!

V teh dneh je v središču pozornosti Aminata Diallo, ki je obtožena napada na svojo soigralko, ki igra na istem igralnem položaju.

Ekipa24 · 2t

aminata-diallonogomet

Aminata Diallo osumljena organizacije nasilnega napada na svojo soigralko

Francoska policija je aretirala nogometno zvezdnico PSG-ja, tudi francosko reprezentantko, 26-letno Aminato Diallo. Osumljena je organizacije nasilnega napada na svojo soigralko Kheiro Hamraoui, ki se je v Pariz julija letos …

24ur · 2t

napadnogometaminata diallo

Drama v Franciji: je res naročila, da pretepejo soigralko?

Francoski mediji poročajo o aretaciji Aminate Diallo, nogometašice ženske vrste francoskega velikana Paris Saint Germain, ki ji očitajo organizacijo napada na njeno soigralko Kheiro Hamraoui. Francoski časnik L'Equipe poroča, da …

Siol.net · 3t

incident

ŠOKANTNO: Naročila PRETEP soigralke, da bi dobila mesto v ekipi!

Iz Francije prihaja nora novica. Igralka Aminata Diallo je bila aretirana, saj naj bi naročila napad na svojo soigralko pri PSG-ju in francoski reprezentanci - Kheiro Hamraoui.

Ekipa24 · 3t

kheira-hamraouiaminata-diallo

Škandal v Paris Saint Germainu: Članica kluba je naročila napad na soigralko

Članica ženske ekipe Paris Saint Germaina Aminata Dialla je bila danes aretirana zaradi suma, da je dvema zamaskiranima moškima naročila, naj pretepeta njeno soigralko Kheiro Hamraoui.

Nogomania · 3t

ligue 1paris sg