Ribja kulinarična delavnica, Gostilna Šempeter Bistrica ob Sotli
6.8.2021 | 10:00
Na delavnicah boste spoznali pomen rib v prehrani za prebivalce Posavja v preteklosti in se seznanili z raznovrstnimi načini priprave sladkovodnih rib.
Petek, 6. avgust, 10.00,
Gostilna Šempeter, Bistrica ob Sotli
SLADKOVODNA RIBA V KULINARIKI
Petek, 20. avgust, 18.00,
Gostilna Kunst, Leskovec pri Krškem
OKUSNA RIBA IZ POSAVJA
Upoštevali bomo vse ukrepe za preprečevanje širjenja bolezni COVID-19 in poskrbeli za varno izvedbo.
Prosimo za prijavo na: vodnik@pmb.si, 07 46 605 17, 031 708 737.
Rok za prijavo na prvo delavnico je do 3. avgusta,
za drugo pa do 16. avgusta oziroma do zapolnitve prostih mest.
Kulinarični delavnici sta del projekta Ribe na naravovarstvenem območju, ki ga sofinancira Evropski sklad za pomorstvo in ribištvo (ESPR). Partnerji projekta so: Občina Sevnica, Posavski muzej Brežice, Ribogojec podjetje Akval d.o.o. in Turistična zveza Občine Sevnica.
DL: Inšpektorica na bolniški, redarja ni
FranciD: Pa toliko ciganov na socialni!
Jasna Kuljaj nova direktorica
FranciD: Čestitam Jasna! Lepa mora bit...
DL: Zakaj novomeški Glavni trg ne živi...
Marian: Občina je tista, ki lahko privabi...
DL: Portret tedna - Sašo Đukić
FranciD: Malo se je pa že ispel...
DL: Tatovi so se lotili vežice - Brez...
FranciD: Obvezno napisat ime zavarovalnice!
Irena Yebuah Tiran: Moža spoznala že v osnovni šoli
pet, 26.4.2024
Poroka na prvi pogled: Špela Gornik srečna z Borutom Peterlinom
pon, 29.4.2024
Recept: Jogurtovo pecivo s sadjem
ned, 28.4.2024
DL: Inšpektorica na bolniški, redarja ni
sob, 27.4.2024
Magnifico jo išče že 30 let: Katera je rekla ''Magnifico, I love you?''
pet, 26.4.2024