Da je Martinovo na Štajerskem res prav poseben praznik, dokazuje tudi novi brunch Hotela Habakuk, v celoti posvečen jesenski »Martinovi« kulinariki … Na njihov, prefinjen in dovršen način.

Zagotovite si svoje mesto na Martinovem brunchu z nagradno igro

Priložnost za to, da si letošnje Martinovo podaljšate še za kak dan, se tako ponuja tudi vam. Kako? Tako, da rezervirate svoje mesto na Martinovem brunchu na 02 3008 100 ali pa sodelujete v posebni nagradni igri na Facebook profilu Maribor24.si.

Vaša naloga je le, da v komentar pod objavljenim člankom na Facebook strani Maribor24.si označite osebo, ki bi jo s seboj vzeli na kulinarično doživetje Martinovega bruncha v Hotelu Habakuk, Maribor24.si pa bo poskrbel za žreb – srečni izžrebanec bo za udeležbo na Martinovem brunchu prejel dve karti, ki ju podarjajo v Hotelu Habakuk.

Sodelovanje v nagradni igri je možno do 22. novembra do konca dneva, zmagovalca pa bomo v komentarjih pod objavo na Facebook strani razglasili 23. novembra.

Martinov brunch v Hotelu Habakuk bo potekal v nedeljo, 26. novembra 2023, s pričetkom ob 12. uri.

Klasične Martinove jedi v modernem slogu

Martinov brunch v Hotelu Habakuk, ki bo potekal v nedeljo, 26. novembra 2023,s pričetkom ob 12. uri. je pravo kulinarično doživetje, v katerem se tradicionalne jesenske dobrote klasičnih martinovih jedi prepletejo z vrhunsko kulinariko mojstrov Hotela Habakuk.

Ob tem bo priljubljen tematski brunch prav poseben tudi zaradi svoje edinstvene atmosfere, ki jo bodo v hotelu pospremili z živo glasbo, ki bo bogati ponudbi jedi dodala tisto piko na i.

Kaj vse se na mizah Martinovega bruncha v Hotelu Habakuk obeta? Meni tematskega bruncha razkriva, da se obetajo kulinarični presežki kot so flambirana račja prsa s Portom, z gosjo mastjo beljeni mlinci, gosje prsi ter pečene in marinirane rumene buče z dimljeno ricotto, v rdečem vinu kuhane hruške, napolnjene z medom in kostanji ter postrežene v hrustljavem filo testu …

Meni prinaša še terino jurčkov z bučnimi semeni in žele iz grozdja, hrustljavi bučni sponge, mojstrovine kot so parfait iz račjih jeter, lešnikov krokant, majoneza iz lešnikov, žele staranega jabolčnega kisa, kutina, variacije peteršilja; račja prsa polnjena s piščančjimi jetri, konfit račjega stegna s karameliziranimi pomarančami; goveja rebra v glazuri rdečega vina …

Meni Martinovega bruncha si lahko v celoti ogledate tukaj. Se vam brbončice že prebujajo?

Rezervirajte svoje mesto na Martinovem brunchu!

Svoje mesto na Martinovem brunchu si lahko zagotovite s hitro rezervacijo. Število mest je omejeno, zato ne odlašajte in pokličite na telefonsko številko 02 3008 100. Prepustite se kulinaričnim užitkom in podaljšajte ta kultni štajerski praznik še za kak dan!


Maribor24.si v sodelovanju s Hotelom Habakuk pripravlja posebno nagradno igro, ki vam omogoča, da delite to kulinarično izkušnjo s svojo izbrano osebo. Kako sodelovati? Preprosto označite prijatelja ali prijateljico v komentarju pod objavo tega članka na naši Facebook strani.

Izžrebali bomo enega srečneža, ki bo prejel vstopnici, in skupaj s svojo izbrano osebo boste lahko skupaj uživali v razkošju okusov, ki jih ponuja Hotel Habakuk.

Sodelovanje v nagradni igri je možno do 22. novembra do konca dneva, zmagovalca pa bomo v komentarjih pod objavo na Facebook strani razglasili 23. novembra.