Brezmesne mojstrovine na skejterski način

Jedi Tiborja Repa navdušujejo tudi mesojedce; rdeča nit njegove kuhinje so sveže, lokalne sestavine, premišljena uporaba začimb in polni okusi.
Fotografija: Tiborjeva kuhinja je drugačna, posebna, izvirna. FOTO: Urška Boljkovac
Odpri galerijo
Tiborjeva kuhinja je drugačna, posebna, izvirna. FOTO: Urška Boljkovac

Nekdanji profesionalni skejter Tibor Rep že dve leti osvaja ljubitelje dobre hrane s konceptom REPeat. Njegove jedi so prava osvežitev tako na pogled kot zaradi okusov. Pripravlja jih z obilico svežih, lokalnih sestavin, poudarek je na zelenjavi. Vse jedi so brezmesne, recepti pa so ustvarjeni po navdihu jedi iz krajev, ki jih je prepotoval z rolko, ko se je resno ukvarjal s tem športom.

Nekatere priredi po svoje, pri drugih ostaja zvest originalu, vsem pa doda svoj posebni pečat. S privlačnim videzom in pestrimi okusi mu uspeva navdušiti tudi mnoge zaprisežene mesojedce. Čeprav ima potujočo kuhinjo in ga je mogoče srečati na različnih kulinaričnih dogodkih po Sloveniji, je težko napovedati, kdaj in kje lahko preizkusite njegove mojstrovine. Najlažje je, če ga naročite na dom, pravi. Če pa bi, preden naročite njegov catering ali se lotite kuhanja v kateri od njegovih kuharskih delavnic, vseeno radi poskusili njegove specialitete, si lahko pomagate z recepti, ki jih izdaja v t. i. foodzinih. Gre za obliko revije, natisnjene na recikliranem papirju – namesto s fotografijami hrane je opremljena z avtorskimi risbami, ki lahko postanejo pobarvanka za otroke. Predstavljamo vam tri odlične recepte iz Tiborjeve bogate zbirke jedi.

Tiborjeva kuhinja je drugačna, posebna, izvirna. FOTO: Urška Boljkovac
Tiborjeva kuhinja je drugačna, posebna, izvirna. FOTO: Urška Boljkovac




Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije