Ribji kulinarični delavnici
2.8.2021 | 08:20
Na delavnicah boste spoznali pomen rib v prehrani za prebivalce Posavja v preteklosti in se seznanili z raznovrstnimi načini priprave sladkovodnih rib.
Petek, 6. avgust, 10.00,
Gostilna Šempeter, Bistrica ob Sotli
SLADKOVODNA RIBA V KULINARIKI
Petek, 20. avgust, 18.00,
Gostilna Kunst, Leskovec pri Krškem
OKUSNA RIBA IZ POSAVJA
Upoštevali bomo vse ukrepe za preprečevanje širjenja bolezni COVID-19 in poskrbeli za varno izvedbo.
Prosimo za prijavo na: vodnik@pmb.si, 07 46 605 17, 031 708 737.
Rok za prijavo na prvo delavnico je do 3. avgusta,
za drugo pa do 16. avgusta oziroma do zapolnitve prostih mest.
Kulinarični delavnici sta del projekta Ribe na naravovarstvenem območju, ki ga sofinancira Evropski sklad za pomorstvo in ribištvo (ESPR). Partnerji projekta so: Občina Sevnica, Posavski muzej Brežice, Ribogojec podjetje Akval d.o.o. in Turistična zveza Občine Sevnica.
Posavski muzej Brežice
Kolona črnih mravelj lahko poskrbi za...
Jožko: Malo "plavega cukra" v okrogli...
Umrl je harmonikar Jože Avbar
Petercurk: Iskreno sožalje družini. Z Jožetom...
DL: Inšpektorica na bolniški, redarja ni
FranciD: Pa toliko ciganov na socialni!
Jasna Kuljaj nova direktorica
FranciD: Čestitam Jasna! Lepa mora bit...
DL: Zakaj novomeški Glavni trg ne živi...
Marian: Občina je tista, ki lahko privabi...
Umrl je harmonikar Jože Avbar
čet, 2.5.2024
Idealno živilo za shujševalne diete (+recepti)
sre, 1.5.2024
Čokolada je bolj zdrava kot sadje
pet, 3.5.2024
DL: Kostak tudi gradbinec; kadra ni, že zaposlujejo prve Indijce
pet, 3.5.2024
DL: Nosilci kmetij vse starejši - Prenos naj bo dovolj zgodaj
čet, 2.5.2024