volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Izjava dneva

Hitro sem ugotovil, zakaj je med gostinci toliko drog - padejo v začaran krog, ko šmrkajo, zato da delajo in delajo, zato da šmrkajo

Deli na:
Hitro sem ugotovil, zakaj je med gostinci toliko drog - padejo v začaran krog, ko šmrkajo, zato da delajo in delajo, zato da šmrkajo

Bine Volčič - Foto: Sladko-kisli svet

Bine Volčič, chef in gostinec, o problemu drog, še posebej kokaina, med gostinci in kuharji

Zelo hitro sem ugotovil, zakaj je med gostinci toliko drog. Pa mimogrede, v življenju nisem poskusil koke, to kar je zdaj najbolj … V življenju je nisem poskusil. Ni mi bilo tega treba. V Parizu sem se pa srečal s tem. Šmrkali so ves čas, pred servisom, po servisu, ker jih je nahajpalo in servis je bil dober. Padejo v začaran krog, šmrkajo, zato da delajo, delajo, zato da šmrkajo. To je zelo narobe. Meni tega ni bilo treba nikoli vzeti, ker sem vedel, da lahko grem kadarkoli domov, njim je pa to bilo življenje. Ker tam je res tako, da zunaj čaka še 20 kuharjev in se moraš prekleto potruditi, da si dober.

Sladko-kisli svet