Kdo so nagrajenci študentskega tekmovanja s področja inovativnosti in razvoja novih živilskih izdelkov?

Žitna rezina Wibuba bar je zmagovalna inovacija tekmovanja Ecotrophelia Slovenija 2022, drugo mesto je zasedel izdelek žitna ploščica Barli, tretje mesto pa izdelek tortilja WrapUp. Vse tri zmagovalne izdelke so …

Svet24 · 1L

nagrajencištudentsko-tekmovanjeecotrophelia-slovenija-2022

Z žitno rezino do zmage s področja inovativnosti in razvoja novih živilskih izdelkov

Na 14. zaporednem vseslovenskem študentskem tekmovanju s področja inovativnosti in razvoja novih živilskih izdelkov so vse tri zmagovalne izdelke so ustvarili študentje pod mentorstvom Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani. Slavila …

Reporter · 1L

wibuba-barbiotehniška-fakultetaživilaecotrophelia-slovenija-2022prehrana

Na tekmovanju s področja inovativnosti in razvoja novih živilskih izdelkov slavili študenti iz Biotehniške fakultete

Vse tri zmagovalne izdelke so ustvarili študentje pod mentorstvom Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani. Slavila je žitna rezina Wibuba bar, drugo mesto je zasedel izdelek žitna ploščica Barli, tretje mesto …

Maribor24 · 1L