Domov  ·  Timeout  ·  Kulinarika

Michelinove zvezdice, (ne)dosegljive sanje kuharskih mojstrov

Michelinove zvezdice, (ne)dosegljive sanje kuharskih mojstrov

Težje kot pridobiti jo je obdržati, so lani poudarjali vsi kuharski mojstri, ko so se na slovenskih tleh prvič okitili z Michelinovimi zvezdicami. Letos pa se lahko pohvalijo, da so … · 24ur · 15h

michelin kulinarična nagrada michelinove zvezdice ana roš objavi tvitaj

20 novic

Recept: Fižolova juha

Recept: Fižolova juha

Topla in začinjena juha iz fižola vedno pogreje. Bogata kremasta konsistenca, začinjena z dišečo čebulo, kumino in čilijem v prahu vas bo navdušila. Lahko uporabite domač fižol, ki ga večer … · Planet lepote · 1h

    objavi tvitaj

    Tako dolgo mora vzhajati testo za pico

    Tako dolgo mora vzhajati testo za pico

    Sprehodili smo se med slovenskimi izumi, v katerih lahko spečemo pico, poiskali namige za odlično testo, objavljamo pa tudi preverjeni recept. Če ste med bolj zagnanimi ljubiteljskimi peki in hkrati … · Odprtakuhinja · 2h

      kvas pica pečice za pico objavi tvitaj

      Pesto iz bazilike: odličen trik, da ne potemni

      Pesto iz bazilike: odličen trik, da ne potemni

      Poletni vrt se seli v kozarčke za v shrambo ali hladilnik. Komur je bazilika prerasla v pravi grmiček, je zdaj zadnji čas, da si jo shrani za hladne dni. Z … · Odprtakuhinja · 2h

        veganski pesto pesto bazilika objavi tvitaj

        Puhast italijanski kolač, narejen kar brez tehtanja

        Puhast italijanski kolač, narejen kar brez tehtanja

        Na spletu smo zasledili recept za italijanski kolač, ki je tako preprost, da ga pripravimo v eni minuti. Kdo bi se branil odličnega puhastega kolača? Mi gotovo ne. Sploh pa … · Odprtakuhinja · 3h

          kolač tehtanje limone italijanski kolač biskvit objavi tvitaj